फोरम

531 Camiseta De Ars...
 
Notifications
Clear all
531 Camiseta De Arsenal EvanSe
531 Camiseta De Arsenal EvanSe
Group: Registered
Joined: 2021-11-09
New Member

About Me

745 Goedkope Chelsea shirt CarlGo  
Blues är också redo att lägga till Rennes målvakt Edouard Mendy i mixen och Arrizabalaga har varit skyldig till ytterligare ett mål.
Mane gjorde två gånger inuti de första 10 minuterna av omstarten och tog sig in från ett Roberto Firmino -inlägg innan han utnyttjade ett Kepa Arrizalabaga -fel.
köpa fotbollströjor MFIAndra juventus trøje Madelaine  
Och det gjorde att titelinnehavarna Liverpool kunde komma undan med hela tre poäng - men Lampard var inte alltför besviken över nederlaget.
matchtröjor fotboll Frågade om det fanns ett inslag i resultatet att Liverpool är mer finjusterat än hans Chelsea-sida 'Naturligtvis finns det och normalt med nya ansikten får du en månad före försäsongen för att arbeta med dina spelmönster, hur du vill att spela.  
Chelsea höll sig relativt fasta fram till andra halvlek, med den numeriska fördelen som känns mycket av Lampards anklagelser.
Medan värdarna fick en straff efter att Thiago Alcantara brutit mot Timo Werner inuti boxen räddades Jorginhos spotspark av Alisson.
Och medan Chelsea inte lyckades skicka ut ett tidigt uttalande mot Liverpool, kände Lampard att prestationen faktiskt var bättre än i deras 3-1-seger mot Brighton i deras inledande match i 2020-21-kampanjen.
  
  
###  
MFIAndra juventus trøje Madelaine

Location

Occupation

matchtröjor fotboll
Social Networks
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Share: